Culturele 'mentaliteiten' en de kant-en-klaarmaaltijd: Een cultuurhistorische analyse van het Nederlandse voedselpatroon (1950-1970)
dc.rights.license | CC-BY-NC-ND | |
dc.contributor.advisor | Segal, J. | |
dc.contributor.author | Verriet, J. | |
dc.date.accessioned | 2011-09-09T17:07:36Z | |
dc.date.available | 2011-09-09 | |
dc.date.available | 2011-09-09T17:07:36Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | https://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/8964 | |
dc.description.sponsorship | Utrecht University | |
dc.format.extent | 5221488 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nl | |
dc.title | Culturele 'mentaliteiten' en de kant-en-klaarmaaltijd: Een cultuurhistorische analyse van het Nederlandse voedselpatroon (1950-1970) | |
dc.type.content | Master Thesis | |
dc.rights.accessrights | Open Access | |
dc.subject.keywords | voedselgeschiedenis, kant-en-klaarmaaltijden, gemaksvoedsel, eten, jaren vijftig, jaren zestig, cultuurgeschiedenis, gemakstaboe, xenomanie, culinaire geschiedenis, keuken, vitaminediscours, vitaminen | |
dc.subject.courseuu | Cultuurgeschiedenis |