Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorSegal, J.
dc.contributor.authorVerriet, J.
dc.date.accessioned2011-09-09T17:07:36Z
dc.date.available2011-09-09
dc.date.available2011-09-09T17:07:36Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/8964
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent5221488 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleCulturele 'mentaliteiten' en de kant-en-klaarmaaltijd: Een cultuurhistorische analyse van het Nederlandse voedselpatroon (1950-1970)
dc.type.contentMaster Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsvoedselgeschiedenis, kant-en-klaarmaaltijden, gemaksvoedsel, eten, jaren vijftig, jaren zestig, cultuurgeschiedenis, gemakstaboe, xenomanie, culinaire geschiedenis, keuken, vitaminediscours, vitaminen
dc.subject.courseuuCultuurgeschiedenis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record