RISICOFACTOREN VOOR EEN LANGDURIG SALMONELLA ANTILICHAAM POSITIEVE TANKMELK - Wat maakt het verschil?
dc.rights.license | CC-BY-NC-ND | |
dc.contributor.advisor | Jorritsma, R. | |
dc.contributor.author | Hofste, G.T. | |
dc.date.accessioned | 2010-08-21T17:00:23Z | |
dc.date.available | 2010-08-21 | |
dc.date.available | 2010-08-21T17:00:23Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | https://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/5243 | |
dc.description.sponsorship | Utrecht University | |
dc.format.extent | 454364 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nl | |
dc.title | RISICOFACTOREN VOOR EEN LANGDURIG SALMONELLA ANTILICHAAM POSITIEVE TANKMELK - Wat maakt het verschil? | |
dc.type.content | Doctoral Thesis | |
dc.rights.accessrights | Open Access | |
dc.subject.courseuu | Diergeneeskunde |