Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorFrenken, Koen
dc.contributor.authorBijman, Anouk
dc.date.accessioned2023-11-02T01:02:10Z
dc.date.available2023-11-02T01:02:10Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/45480
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.language.isoEN
dc.subjectDe scriptie heeft zich gefocust op duurzame innovaties binnen de hotel en restaurantsector, met een focus op een categorization approach. Er is gekeken of de aanwezigheid van bepaalde karakteristieken van hotels en restaurants die congruent zijn met duurzaamheid invloed hebben op de mate waarin duurzame innovaties werden toegepast.
dc.titleCongruency, Sustainable Innovation, and Company Valuation within the Hotel and Restaurant Sector
dc.type.contentMaster Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.courseuuSustainable Business and Innovation
dc.thesis.id25617


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record