dc.rights.license | CC-BY-NC-ND | |
dc.contributor.advisor | Frenken, Koen | |
dc.contributor.author | Bijman, Anouk | |
dc.date.accessioned | 2023-11-02T01:02:10Z | |
dc.date.available | 2023-11-02T01:02:10Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | https://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/45480 | |
dc.description.sponsorship | Utrecht University | |
dc.language.iso | EN | |
dc.subject | De scriptie heeft zich gefocust op duurzame innovaties binnen de hotel en restaurantsector, met een focus op een categorization approach. Er is gekeken of de aanwezigheid van bepaalde karakteristieken van hotels en restaurants die congruent zijn met duurzaamheid invloed hebben op de mate waarin duurzame innovaties werden toegepast. | |
dc.title | Congruency, Sustainable Innovation, and Company Valuation within the Hotel and Restaurant Sector | |
dc.type.content | Master Thesis | |
dc.rights.accessrights | Open Access | |
dc.subject.courseuu | Sustainable Business and Innovation | |
dc.thesis.id | 25617 | |