Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorNoordegraaf, M.
dc.contributor.advisorBos, A.
dc.contributor.authorBock, S. de
dc.date.accessioned2009-11-28T18:01:50Z
dc.date.available2009-11-28
dc.date.available2009-11-28T18:01:50Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/3897
dc.description.abstractIn 2011 moet er volgens de plannen van minister Rouvoet in elke Nederlandse gemeente een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) zijn. Binnen een CJG werken verschillende organisaties met elkaar samen, waaronder de GGD, het consultatiebureau, Bureau Jeugdzorg en het maatschappelijk werk, zowel op uitvoerings- als managementniveau. Gebleken is dat de samenwerking op deze twee niveaus niet altijd soepel verloopt. Hebben managers en uitvoerders verschillende drijfveren om samen te werken? Binnen het CJG in Apeldoorn en een vergelijkbaar centrum, het OKC in Utrecht is onderzocht welke randvoorwaarden er zijn om managers en uitvoerders te laten samenwerken. Zij blijken niet alleen een andere sturing nodig te hebben, maar hebben met het oog op concurrentie en communicatie verschillende behoeften.
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent485222 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleSamenwerking binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin. Hoe kan de samenwerking op managementniveau en uitvoeringsniveau binnenn het CJG worden verklaard?
dc.type.contentBachelor Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsnetwerken, interorganisationele samenwerking, samenwerking, professionals, managers, non-profit, organisatieniveaus, jeugdzorg, CJG
dc.subject.courseuuBestuurs- en Organisatiewetenschap


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record