Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorWinnubst, M. H.
dc.contributor.authorMeilof, M.
dc.date.accessioned2018-01-16T18:01:46Z
dc.date.available2018-01-16T18:01:46Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/28395
dc.description.abstractStrategische veranderingen zijn cruciaal voor de levensvatbaarheid van ziekenhuizen op lange termijn. Vandaar dat het academische ziekenhuis Erasmus MC te Rotterdam om de vijf jaar een nieuwe strategische visie opstelt. In dit onderzoek staat de strategische verandering Koers ‘013 centraal. Om een strategische verandering te begrijpen is het noodzakelijk om te achterhalen welke betekenissen organisatieleden aan de verandering geven. Daarom is, in lijn met voorgaand onderzoek, de focus op de change recipients gelegd. Onderzocht is welke betekenissen zorgprofessionals, na een vijfjarige uitrol van de strategie, aan de strategische verandering Koers ‘013 geven.
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent1751494
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleZorgprofessionals op Koers. Een interpretatief onderzoek naar hoe zorgprofessionals betekenis geven aan een strategische verandering.
dc.type.contentMaster Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsbetekenisgeving; sensemaking; weick; ziekenhuizen; strategische veranderingen; strategie; enactment; identiteit; sociaal; narratieve interviews; verhalen
dc.subject.courseuuCommunicatie, beleid en management


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record