Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorLoyens, K.M.
dc.contributor.authorRaaij, R. van
dc.date.accessioned2017-01-30T18:39:51Z
dc.date.available2017-01-30T18:39:51Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/25268
dc.description.abstractContinue leren en het ontwikkelen van kennis en nieuwe vaardigheden is binnen de huidige ‘kenniseconomie’ steeds belangrijker. Het sleutelbegrip binnen dit onderzoek is ‘duurzame inzetbaarheid’. In dit onderzoek staat de inzetbaarheid van vaste medewerkers binnen HEINEKEN Nederland Supply centraal. Dit onderzoek richt zich op de vraag in hoeverre de persoonlijke behoeften van medewerkers met betrekking tot zelfontwikkeling en zelfontplooiing aansluiten bij de initiatieven die de organisatie biedt om dit te stimuleren. Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt dat er in een bepaalde mate spraken is van een misfit tussen de persoonlijke behoeften van medewerkers en de initiatieven die de organisatie aanbiedt voor het stimuleren van duurzame inzetbaarheid. Medewerkers beschrijven een aantal ervaren belemmeringen die volgens hen de ontwikkeling van hun inzetbaarheid in de weg staan. Om die reden worden er in dit onderzoek een aantal aanbevelingen gegeven voor het stimuleren van een werkcontext waarin duurzame inzetbaarheid in meerdere mate gestimuleerd wordt.
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent748086
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleDuurzame inzetbaarheid: De relatie tussen in staat gesteld worden en bereid zijn om de eigen inzetbaarheid te verhogen.
dc.type.contentMaster Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsduurzame ontwikkeling, een leven lang leren, employability, fit, misfit, zelfontplooiing, zelfontwikkeling,
dc.subject.courseuuOrganisaties, verandering en management


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record