Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorVermeulen, J.
dc.contributor.authorVliet, N. van der
dc.date.accessioned2017-01-27T20:27:52Z
dc.date.available2017-01-27T20:27:52Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/25194
dc.description.abstractIn dit onderzoek is de binding van de freelance professionals onderzocht die bij ROSA, een juridische opleider, doceren. Dit kwalitatieve onderzoek bekijkt de binding vanuit het perspectief van de docenten. ROSA wil dat de docenten loyaal zijn aan hen. De docenten zijn flexibel en hebben een eigen wil in wat zij bij welke instelling willen doen om wat voor reden dan ook. ROSA is afhankelijk van haar docenten omdat de docenten de expertise bezitten waardoor zij de meeste invloed hebben op de kwaliteit van de cursussen. De docenten staan tussen de organisatie en de cursisten in. De docenten hechten de meeste waarde aan het persoonlijk contact met de cursusmanagers als het gaat over binding. Dit onderzoek biedt inzichten en geeft de effecten weer van de binding die de docenten ervaren met ROSA. Daarnaast geven de aanbevelingen een bijdrage in het versterken hiervan.
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent817799
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleDOCENTEN ALS FREELANCE PROFESSIONALS BINDING VAN FREELANCE PROFESSIONALS ALS SCHAKEL TUSSEN EEN JURIDISCHE OPLEIDER EN DE CURSISTEN.
dc.type.contentMaster Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsBinding, Affectieve binding, Betrokkenheid, Freelance professionals, Juridische opleider, Cursusinstelling
dc.subject.courseuuOrganisaties, verandering en management


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record