dc.rights.license | CC-BY-NC-ND | |
dc.contributor.advisor | Loos, E.F. | |
dc.contributor.advisor | Hörmann, P.A.H. | |
dc.contributor.author | Meijer, N. | |
dc.date.accessioned | 2016-01-08T18:00:42Z | |
dc.date.available | 2016-01-08T18:00:42Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | https://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/21647 | |
dc.description.abstract | Dit explorerende kwalitatieve onderzoek gaat over de bijdrage die nudging kan leveren aan de bevordering van de keuze voor gezonde voeding en had tot doel een eventuele aanzet te geven naar een groter praktijkgericht onderzoek dat bepaalde nudges test in relatie tot de attitude van consumenten. | |
dc.description.sponsorship | Utrecht University | |
dc.format.extent | 1620470 | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nl | |
dc.title | Nudging: Bewust onbewust beïnvloeden | |
dc.type.content | Master Thesis | |
dc.rights.accessrights | Open Access | |
dc.subject.keywords | nudging; gezonde voeding; attitude; keuzegedrag | |
dc.subject.courseuu | Communicatie, beleid en management | |