Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorLoos, E.F.
dc.contributor.advisorHörmann, P.A.H.
dc.contributor.authorMeijer, N.
dc.date.accessioned2016-01-08T18:00:42Z
dc.date.available2016-01-08T18:00:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/21647
dc.description.abstractDit explorerende kwalitatieve onderzoek gaat over de bijdrage die nudging kan leveren aan de bevordering van de keuze voor gezonde voeding en had tot doel een eventuele aanzet te geven naar een groter praktijkgericht onderzoek dat bepaalde nudges test in relatie tot de attitude van consumenten.
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent1620470
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleNudging: Bewust onbewust beïnvloeden
dc.type.contentMaster Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsnudging; gezonde voeding; attitude; keuzegedrag
dc.subject.courseuuCommunicatie, beleid en management


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record