Een vleugje kunst in de haute cuisine: Kan de haute cuisine als kunst worden beschouwd?
dc.rights.license | CC-BY-NC-ND | |
dc.contributor.advisor | Gerwen, R. van | |
dc.contributor.author | Michielsen, A.L. | |
dc.date.accessioned | 2012-08-23T17:00:53Z | |
dc.date.available | 2012-08-23 | |
dc.date.available | 2012-08-23T17:00:53Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | https://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/14834 | |
dc.description.sponsorship | Utrecht University | |
dc.format.extent | 1661307 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nl | |
dc.title | Een vleugje kunst in de haute cuisine: Kan de haute cuisine als kunst worden beschouwd? | |
dc.type.content | Bachelor Thesis | |
dc.rights.accessrights | Open Access | |
dc.subject.keywords | Haute cuisine als kunst | |
dc.subject.keywords | eten als kunst | |
dc.subject.keywords | Ferran Àdria | |
dc.subject.keywords | Heston Blumenthal | |
dc.subject.keywords | food as art | |
dc.subject.courseuu | Taal- en cultuurstudies |