Het Hart van het huis
dc.rights.license | CC-BY-NC-ND | |
dc.contributor.advisor | Ottenheym, K.A. | |
dc.contributor.author | Prince, L.M.N. | |
dc.date.accessioned | 2013-08-12T17:02:27Z | |
dc.date.available | 2013-08-12 | |
dc.date.available | 2013-08-12T17:02:27Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | https://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/13959 | |
dc.description.abstract | Een onderzoek naar het gebruik, de situering en de logistiek van de keuken in een Engels country house tussen 1650 en 1800. | |
dc.description.sponsorship | Utrecht University | |
dc.format.extent | 4901286 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | nl | |
dc.title | Het Hart van het huis | |
dc.type.content | Bachelor Thesis | |
dc.rights.accessrights | Open Access | |
dc.subject.keywords | Country House, keuken, English, Engels eten, koken, diner, keukenarchitectuur, bevoorrading, voedselroute, logistiek, gebruik, situering, departementen, 1650, 1800. | |
dc.subject.courseuu | Kunstgeschiedenis |