Show simple item record

dc.rights.licenseCC-BY-NC-ND
dc.contributor.advisorOttenheym, K.A.
dc.contributor.authorPrince, L.M.N.
dc.date.accessioned2013-08-12T17:02:27Z
dc.date.available2013-08-12
dc.date.available2013-08-12T17:02:27Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://studenttheses.uu.nl/handle/20.500.12932/13959
dc.description.abstractEen onderzoek naar het gebruik, de situering en de logistiek van de keuken in een Engels country house tussen 1650 en 1800.
dc.description.sponsorshipUtrecht University
dc.format.extent4901286 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonl
dc.titleHet Hart van het huis
dc.type.contentBachelor Thesis
dc.rights.accessrightsOpen Access
dc.subject.keywordsCountry House, keuken, English, Engels eten, koken, diner, keukenarchitectuur, bevoorrading, voedselroute, logistiek, gebruik, situering, departementen, 1650, 1800.
dc.subject.courseuuKunstgeschiedenis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record